Hjælp behandling af kræftpatienter gennem isolering af huset

June 12, 2014 naturcenter Kræftpatienter og naturen

Kræft og naturKræftpatienter bør, hvad enten deres tilstand er alvorlig eller mindre alvorlig, være i karantæne på ét sted. Dette skyldes, at den sygdom, de har fået, siges at være smitsom. Hvis du har en kræftpatient i familien, kan det blive nødvendigt at isolere huset for vedkommende og under alle omstændigheder holdes væk fra naturen.

Hvis du bare analyserer sagen, vil du se at dette kan være endnu en kilde til stress for dem. Disse kræftpatienter ved, hvor vigtigt det er at de holdes adskilt, så andre ikke får den samme sygdom. Så for at sikre alle fra denne sygdom, er løsningen at isolere huset. Du kan give de følgende isoleringstips til dine kræftpatienter:

  1. Vælg det ideelle Isoleringssted – isolering af et hus til kræftpatienter bør gøres på det rigtige sted. Hvis de ikke ligger på hospitalet, kan du isolere et sted i din baghave eller hvor som helst du ønsker på din gårdsplads. Du skal huske på, at det rette sted virkelig vil hjælpe patienten til at komme sig fra vedkommendes tilstand. Stedet skal være i et afstressende miljø for yderligere at forbedre patientens behandling.
  2. Sørg for at bygge det isolerede hus – Vær altid opmærksom på husets isolering. Isoleringen af huset skal være helt perfekt til kræftpatienter. Husk at kræftpatienter skal have det rette sted med god ventilation og et rent miljø, og det skal være et virkelig isoleret område, hvor kun få mennesker kan tale sikkert med patienten, såsom læger, sygeplejersker og de vigtigste besøgende for den patient, der er i karantæne.
  3. Udfør regelmæssig vedligeholdelse af det isolerende hus – Det er vigtigt, at en familie med en kræftpatient i hjemmet, regelmæssigt gør det isolerede huset rent og holder det frit fra sådanne ting som skadedyr og andre dyr. Når man vedligeholder det isolerede huset, skal man huske, at rengøring er ikke den eneste vigtige ting, man skal sørge for. Det er også vigtigt at huset er vel ventileret, samt at ​​alt i huset fungerer og er godt vedligeholdt.
  4. Gør nogle forbedringer – Det isolerede hus til kræftpatienten bør også have ekstraudstyr. Denne udvidelse vil kun finde sted, hvis du har bemærket noget i huset, der bør forbedres i stedet for blot at vedligeholde det. Men husk, at den forbedring, du ønsker at skabe i huset, skal hjælpe patientens kræft til at bedres, og ikke til at gøre vedkommendes tilstand mere alvorlig.

Folk bør ikke have ondt af kræftpatienten. Og det, du kan gøre, er at behandle dem ligesom en ganske almindelig person uden sygdom, selvom de rent faktisk har en. Husk, at de også har følelser. Så ved at give dem et isoleret hus, kan du allerede vise vedkommende, hvor meget de betyder for dig. Det er aldrig for sent at hjælpe dem med at komme over deres sygdom. Hav det håb, at de snart vil få det bedre og overleve denne dødelige kræft, og at det er på grund af den isolering af huset, du har foretaget for vedkommende. Det er aldrig for sent. Hjælp din kræftpatient til at overleve og fortsætte livet, så de kan opleve flere dejlige ting i denne verden og den dejlige natur igen.

More

Se en naturpræget kalkovn

June 5, 2014 naturcenter Arrangementer

Kalkovn

Klim Bjerg er en kalkknold, dannet for ca. 65 mio. år siden. Bjerget har gennem århundrede haft stor indflydelse på egnens udvikling. I den gamle kalkovn er der i dag en interessant udstilling.Udstillingen fortæller om, hvordan man i årtier arbejdede i kalkbruddet og ovnen. Den fortæller også om, hvordan den kalkholdige undergrund giver helt specielle […]

More

0

Arrangement hos partner

June 5, 2014 naturcenter Arrangementer

Snaps

Lad dine børn opleve stenene ved Thorupstrand (stenslibning og smykkefremstilling) Fossiljagt, kalkværksmuseum og sprøde vafler er for alle over 3 år. Urter til snaps og meget andet. Vildmosehistorier. Kultur og naturhistorie fra de tidligere limfjordsøer, Gjøl og Øland. Fugle og historie i Vejlerne – er andre eksempler på seriøse oplevelser i ferien Tag på en […]

More

0

Powered by Naturcenter/ and Viden om dyr og naturen/