Hvordan afkalker man natursten?

natursten

Natursten kan være mere følsomme og man skal derfor også være lidt mere påpasselig, hvis man gerne vil blive god til at afkalke disse derhjemme. Selvom natursten er noget følsomme, så bliver de trods alt ofte benyttet på et badeværelse og lignende. Læs med her for at blive lidt klogere på hvordan du klarer en omgang afkalkning af natursten.

Gør det selv

Det er meget nemt at klare en omgang afkalkning af natursten selv, så længe man lige kommer ind i en god rutine med at gøre det. Det du skal starte med at gøre er at skylle fliserne og alle fuger meget grundigt i din bruser eller hvor det nu er at du har dine natursten. Derefter laver du en opløsning af et produkt, som er specielt designet til at fjerne kalk fra natursten og lignende overflade. Dette produkt blandet du op med lige så meget vand, som det bliver anbefalet på selve produktet.

Dernæst påføre du denne blanding på dine natursten og dine fuger i for eksempel bruseren. Det er en god ide at bruge handsker til denne proces, da det trods alt kan være lidt kraftige sager og slide på huden på dine hænder.

Dernæst lader du lige din opblanding sidde i et stykke tid. Et par minutter burde være helt fint. Derefter kan du fjerne det igen og se om det ikke fik afkalket dine natursten. Hvis du gør dette med jævne mellemrum, så vil du med garanti kunne holde kalken på dine natursten nede.

Få professionelle til at gøre det for dig

Du kan altid vælge at gøre ting som afkalkning af natursten selv. Men det kan også være en meget god ide at lede efter nogle professionelle, som kan gøre det for dig.

Det bliver mere og mere populært at hyre folk til at rengøre boligen for dig – og det er der en meget god grund til. Det er nemlig meget rart at man kan slippe for rengøringen i ens egen bolig på denne måde. Det er langt fra noget vi alle bryder os om – rengøringen altså.

Det er for langt de fleste af os meget rart at vi kan afholde os fra at arbejde i boligen, når vi nu har benyttet hele dagen på at arbejde på jobbet. Der er ret mange firmaer, som vi kan hyre til at hjælpe os med at holde vores boliger rene. Der er derfor frit valg på alle hylder.

Vær den første der kommenterer

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*