Brug kun økologiske, naturlige ting på kroppen

Økologisk

Det er vigtigt, at du passer godt på din krop. Den skal helst holde mange år, og det går altså bare ikke at nedprioritere den. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du dyrker motion og sørger for at spise ordentligt. Men det er også et andet aspekt, som er helt centralt at være opmærksom på.

Du har sikkert en fast plejerutine, som indbefatter forskellige cremer og andre produkter, du smører rundt omkring på kroppen. Har du tænkt over, hvad de indeholder? Her får du en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når det kommer til de forskellige produkter.

En mild ansigtscreme

Huden i dit ansigt er meget sart, og derfor er det meget vigtigt, at du bruger en god, mild ansigtscreme, som ikke fremkalder allergiske reaktioner. Den skal også helst være så tyk, at din hud ikke bliver tør og sprækker.

Den findes mange gode økologiske cremer derude, som er frie for dårlige stoffer, og som er godkendte af Astma og Allergi Forbundet. Med den mærkning du altid være sikker på, at tingene er som de skal være, så det er rigtigt godt at holde øje med. I forhold til ingredienser er det godt med naturlige ting, men når det kommer til kropscreme, skal de ikke være alt for parfumeret. Derfor er det ikke nødvendigvis godt, hvis cremen er fyldt med blomster, for hvis din hud er sart, kan det fremkalde allergiske reaktioner, hvilket jo ikke er ønskeligt.

Du skal dog ikke være bange for at gå efter en med gode olier, fx kokosolie, for det kan de fleste tåle, og de er som regel meget milde og ikke syrlige i deres sammensætning.

God, fugtgivende kropscreme

Når det kommer til kroppen, er det selvfølgelig også vigtigt, at den får fugt. Rigtig mange vil have glæde af en creme uden parfume, som er nem at smøre ud og tørrer hurtigt. Ingredienser som kokos og forskellige nødder er rigtig gode i kropscremer, fordi de indeholder stoffer, som plejer og passer godt på huden.

Igen er det en god idé at holde øje med mærkningen, for så kan du være sikker på, at cremen ikke er allergifremkaldende. Man kan købe gode cremer til kroppen rigtig mange forskellige steder, og det handler egentlig bare om at finde det, som passer bedst til dig. Du kan altid prøve nogle forskellige eller måske læse anmeldelser online. Det er forskelligt, hvad der virker for hvem, så hvis du har nogle specifikke krav, er det godt at snakke med nogle, der har forstand på den slags. Derfor skal du endelig spørge om hjælp i butikken, når du vælger din creme.

En naturlig scrub

Man går aldrig galt med en god ansigtsscrub, og man kan købe utroligt mange forskellige slags. De kan indeholde alt muligt forskelligt, men generelt er det bare godt at gå efter dem, hvor du kan gennemskue, hvad der er i.

For eksempel er kaffe en oplagt ingrediens, fordi pulverets konsistens gør det oplagt til eksfoliering. Samtidig indeholder det koffein, som får huden til at blive frisk og ung. Du kan også få scrubs, som indeholder små, fine sten, og de kan være rigtig fine at bruge. Her ved du ligeledes, hvad det er, du putter på din hud. Sand er blevet brugt gennem mange år til at slibe huden, og så længe det er blevet behandlet rigtigt, er det perfekt til at skrabe de døde hudceller af.

Hvis du er klar på noget nyt, kan du prøve at lave din helt egen scrub. Der findes mange forskellige opskrifter, hvis du søger på nettet, og det er ikke nogle særligt vilde ting, der skal i. Ofte er det noget, du allerede har i skabet. Du skal dog huske, at det helst skal være økologi, du arbejder med. Ellers kan der være dårlige stoffer i, som putter skidt i din hud i stedet for at give den et rent udtryk.

Økologisk shampoo

Både når det kommer til håret og kroppen, skal shampooen helst være økologisk og indeholder så lidt parfume som muligt. Det kan dog være svært at finde en god shampoo, som stadig gør håret blødt og nemt at arbejde med. Derfor kan det godt være lidt af en jungle, men som udgangspunkt er det bare en god ide at ofre nogle penge på det.

Det kræver en kombination af mange gavnlige ingredienser og især kokosolie kan være med til at gøre dit hår rigtig fint og blødt. I supermarkederne kan du tit få parfumefri shampooer, men det er altså bare ofte, at de ikke rigtig giver håret den der følelse, du gerne vil have. Derfor må du lave noget baggrundsresearch og gå ind i de rigtige butikker. Nogle gange kan din frisør have gode shampooer med naturligt fokus, så hvis det er tilfældet, kan du roligt købe det der. Som regel har de et godt overblik over, hvad det virker, og hvis du har gået der længe, kender de jo også dit hår. Derfor kan det være en god hjælp lige at spørge frisøren til råds, for det kan være svært at finde ud af, præcis hvilke slags shampooer der passer til dit hår.

Dét du gemmer i skuffen

Når du tænker på sexlegetøj, så er det måske ikke lige økologi og naturlige ingredienser, der kommer op som det første. Men det burde det faktisk være. Den slags kommer som bekendt rimeligt tæt på vores kroppe og endda også ind i dem. Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvad dit sexlegetøj er lavet af.

Som udgangspunkt skal du være ligeså opmærksom, som du er med din creme. Det er vigtigt, at det indeholder gode, naturlige ingredienser, og at materialerne er økologiske. Rigtig mange forhandlere er begyndt at tage hensyn til disse ønsker fra forbrugerne, så heldigvis er det relativt nemt at finde den slags. Så længe du lige tænker dig om og er villig til at investere lidt ekstra, kan du nemt finde det helt rigtige sexlegetøj, som også behandler din krop, som den bør behandles.

Vær den første der kommenterer

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*