Dyrk fitness i naturen

Fitness udenfor

Flere og flere begynder at bruge penge på at gå i fitnesscenter. Ønsker man at smide nogle kilo kan det være, at man har fundet et fitnesscenter hvor man tænker man kan tabe sine kilo. Man har set mange reklamer og man har set hvordan mennesker står og smiler stort til kameraet efter de har trænet. Man ønsker at være en del af dette og pludseligt har man et medlemskab. Desværre er der dog rigtig mange der i højere grad har dårlig samvittighed end ender med at tabe sig. Derfor kan det være en ide at gå ud i naturen i stedet. Det er både gratis og giver en helt anden energi. Det er nemlig muligt at dyrke fitness i naturen så det kan være en oplagt måde at røre sig på.

Tab de overflødige kilo på en sjov måde

At tage ned i fitnesscenteret bliver sværere og sværere for hver uge der går. Når først der er gået en måned siden man har været der er det blevet rigtig svært. Man kan ikke helt huske hvor tøjet til fitness er, man bliver meget opmærksom på sin krop. Man bliver generelt meget opmærksom på hvordan man ser ud. Det starter ofte i omklædningsrummet når man kigger rundt.

Det er ikke særlig mange overvægtige mennesker man ser i fitnesscenteret. Står man selv og har nogle kilo på sidebenene kan det derfor være en stor afskrækning at kigge rundt. Af og til kan det være, at man bliver så selvbevidst, at det ender med at man går. Derfor er der mange ting der taler imod, at fitnesscenteret er en måde at tabe sig på. I stedet kan man gøre noget, som endda er gratis og hvor man kan have det sjovt imens man taber sig. Man kan tage udenfor og finde en skov eller lignende hvor man kan dyrke fitness. Man får også den dejlige luft med på denne måde.

Find en træningspartner og træn udenfor

En anden ting, som kan være svær at gøre, er at tage sig sammen til ting alene. Ved man, at man helt alene skal tage ned i fitnesscenteret er det ikke sikkert, at man kommer afsted. Skal man ud og nyde de faciliteter der findes udenfor hvor man kan træne er det heller ikke sikkert, at man kommer afsted hvis man er alene. Derimod kan det sagtens være, at man kommer afsted hvis man har nogen man kan tage afsted med. Det gør nemlig, at man har en motivationsfaktor.

Ønsker du at begynde at træne lidt udenfor kan du med stor fordel finde nogen at træne med. I kan sammen finde det bedste areal og se hvor det fungerer bedst for jer. En sjov ting kan også være, at lære jeres by bedre at kende. Når først man begynder at lægge mærke til det er der nemlig mange oplagte sted hvor man kan træne udenfor. Man kan for eksempel finde nogle af de mange legepladser der findes. Her kan man sammen tage ned og lege og træne sammen.

Gode solbriller er vigtigt for god træning

En ting man skal være opmærksom på er, at solen kan være meget forstyrrende når man træner udenfor. Hvis man i forvejen har det hårdt kan det være meget demotiverende at skulle knibe øjnene sammen. Heldigvis behøver man ikke gøre dette. Der er nemlig rigtig mange flotte og meget smarte solbriller, der er udviklet bestemt til udendørstræning.

Med et par flotte solbriller til udendørstræning kan du være sikker på, at du yder dit bedste. For solbriller kan både være praktiske, men også få dig til at føle dig mere selvsikker. Det er ikke en hemmelighed, at folk meget ofte tager solbriller på for at se lidt smartere ud. Hvis du tager et par solbriller på vil du også meget hurtigt opdage, hvordan folk kigger mere på dig. Du udstråler en anden selvsikkerhed end hvis du står der udenfor og træner helt uden solbriller.

Tag din slyngetræner med ud i naturen

Har du tidligere trænet indenfor kan du bruge din viden herfra når du rykker din træning udenfor i naturen. Der er nemlig mange elementer ved at træne indenfor, som du kan bruge når du skal træne udenfor. Pludseligt finder du ud af, at mange af de ting du har brugt indenfor faktisk kan findes i naturen. Du kan for eksempel klatre op på en træstamme i stedet for at bruge en klatrevæg.

Du kan også tage elementer fra din indendørstræning med udenfor. En af de oplagte ting at tage med er en slyngetræner. Det er en meget udbredt måde at træne på og den giver både gode muskler i arme og core. Du kan holde dig i den i lang tid og den vil også gøre dig mere fleksibel. Derudover vil den styrke din kondition og det kan også være dejligt. Det er dermed et meget alsidigt stykke træningsudstyr.

Vær den første der kommenterer

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*