Toshiba varmepumper giver dig grøn energi

Grøn energi

Fokus på grøn energi og miljøvenlige løsninger på jordens klimaudfordringer giver efterspørgsel efter varmepumper, da de udnytter de positive muligheder, der er ved solenergi og jordvarme.

Naturen er sådan indrettet, at den stiller gratis grøn energi til rådighed i uanede mængder og du kan ved hjælp af en varmepumpe opvarme dit hus på en miljøvenlig måde, samtidig med at du kan spare mange penge på din varmeregning.

Toshiba varmepumper er gode ved naturen, da den udnytter jordens varme som er leveret i uanede mængder af solen. Så selv om varmepumpen benytter sig af en lille smule energi til at opvarme eks. vand leveres lang den største del kvit og frit af solen og du mindsker derved CO2 udslippet markant.

Toshiba varmepumper: Hvilken skal jeg vælge?

Det er en god ide at vælge at få råd af en forhandler, når du skal vælge en varmepumpe, da det er dine og din boligs behov der er med til at bestemme hvilken løsning der er bedt. Som en tommelfingerregel kan man dog sige, at man udnytter bedst en varmepumpe, hvis huset er ordentligt isoleret, ellers kan det være svært at få opvarmet huset tilstrækkeligt og den billige løsning kan vise sig at blive dyr i drift.

Det kan samtidig godt betale sig at vælge en dyrere model og ikke lade sig friste af en billig løsning. For det første larmer de billigere varmepumper markant meget mere end en dyr og kan være til gene ikke bare for dig selv, men også for dine naboer.

Kvaliteten af din varmepumpe og hvor billig din varmeregning bliver hænger sammen. Jo bedre en varmepumpe, jo mere vil det kunne ses på varmeregningen.

Tilladelser og tilskud

Hvis du planlægger at få installeret en jordvarmepumpe, udskifte den eller droppe dit jordvarmeanlæg skal du først hente tilladelse hos kommunen.

Installeringen af varmepumper er det muligt at få tilskud til da det er omfattet af håndværkerfradraget.

Husk at få din varmepumpe registreret hos BBR, da der kan være mange penge at spare på din elregning.

Få varmen til at fordele sig til alle husets rum

Toshiba Varmepumper er billige i drift, hvis de er placeret korrekt, hvis ikke kan det blive ikke bare en kold fornøjelse men også en dyr en. Vær opmærksom på at varmen ikke stoppes af møbler, døre eller halvvægge og derfor ikke kan cirkulere rundt i huset. 

Hvis din varmepumpe er placeret korrekt og der stadig er koldt kan en indedeler være en god løsning.

En varmepumpe med 2 eller 5 indedelere kan være en løsning, da den f.eks. deler varmen på 2 etager. Det er vigtigt at indedelerne ikke placeres i små rum, da varmen ellers ikke kan cirkulere ordentligt ud i rummene. Indedelerne er især velegnet til huse med mange døre og kan reguleres individuelt.

Det anbefales, at du får hjælp af din varmepumpe installatør til at få din varmepumpe korrekt installeret med eller uden indedelere. Nogle varmepumper kommer allerede med indedelere andre skal tilkøbes.

Vær den første der kommenterer

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*