Støt naturen med badges med dit budskab på

planet-b

Er du klar til at støtte naturen og klimabevægelsen med tryksager og reklameartikler? Selvfølgelig er et badge en genial ide. Men hvis du vil have dit klimabudskab frem, så skal du måske tænke lidt ud af boksen.

Det er ekstremt vigtigt, at du ikke bare får printet en eller anden floskel, så vi er velkendte med fra medierne, og som vi er en smule trætte af at høre på.

Måske vil det være nemmest med et badge eller andre reklameartikler, der mødes os med morskab, og bagefter tager gør os klar til at handle.

Kom ind i kampen på en synlig måde

Hvad hjælper et badges, når hele kloden lider? Hvorfor overhovedet få lavet reklameartikler og tryksager til et klimaformål?

Sådan kunne man blive ved, men denne kyniske tankegang hjælper i hvert fald ikke nogen videre fra vores lidt sorte udgangspunkt. Det hele gælder på klimaregnestykket.

Hvis du får lavet en god fortælling, et sjovt badge, et godt narrativ, som klimakrisen kan fortælles ud fra, kan det være med til at minde os om, at der skal handles nu.

For lige med klimaet er det handling, der skal på bordet. Vi skal ikke til at overbevise, ikke så mange i hvert fald. Langt de fleste danskere vedkender sig, at der er større udfordringer med klimaet.

Samtidig bliver der hvert år solgt flere biler end sidste år, der er flere biler på de danske veje i år, end der nogensinde har været før. Hvordan hænger det sammen?

Fordi vi glemmer de store kriser for at kunne trives i hverdagen. Her kan reklameartikler som et badges være med til at huske os på, at vi står en krise, der kræver handling fra os alle sammen.

Få bestilt dine badges med ord eller billede

Hvordan du så mener, at du lettest kan få folk overtalt, må så være op til dig. Det kan være med nogle slagord, det kan være med en illustration eller noget helt tredje.

Det skal du have fundet ud af. Find det bedste argument, opfordring eller illustration, der gør os motiverer os til handling, og få så det budskab smidt på det badge.

Derefter kan du så finde ud af, hvordan du får folk til at gå med dem. Skal de dele ud til en klimademonstration? Skal de deles ud blandt venner, foreninger eller et politisk parti?

Find dit publikum og sørg for, at de bærer budskabet.

Andre reklameartikler kunne også være brugbare

Det behøver selvfølgelig ikke være det klassiske badges, der bliver brugt i kampen om en sundere natur og mere bæredygtig fremtid.

Man kunne tænke sig til mange andre former for tryksager og reklameartikler, som kunne være brugbare. Det kunne være t-shirt, kuglepenne, drikkedunke, paraplyer.

Et godt råd, hvis du beslutter dig for, at det skal være flere end bare en af de her valgmuligheder, er at gøre dem forskellige.

Lad være med at printe det præcis samme billede, de samme slagord, det præcist samme budskab på dem alle sammen.

Det kan være trættende at kigge på. Og tænk så, hvis der kom flere gode ideer, når I vælger andre reklameartikler.

Vær den første der kommenterer

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*