Vælg grøn hudpleje

hudpleje

Tænker du egentlig over hvad du byder din hud til dagligt?

De fleste af os bruger mange penge på gode hudplejeprodukter der skal give vores hud det bedste, men i løbet af en dag byder vi faktisk vores hud på rigtig meget, også selv om det er i en god mening.

Vi bruger forskellige cremer, sæber og makeup, både i ansigtet og på resten af kroppen. Derudover bruger de fleste også deodorant og parfume.

Udover at klare disse produkter bliver vores hud også udsat for vind, vejr, uv-stråling og snavs osv.

Alt det giver ekstra meget grund til at tænke over hvad vi byder huden når vi plejer den.

Hudens naturlige olier

Vores hud producerer sine egne olier og stoffer for at beskytte sig selv, nogle gange kan der desværre være en overproduktion, hvilket så skaber problemer f.eks i form at uren hud.

Det giver dog ikke meget mening at bruge produkter der nedbryder kroppens naturlige olier for derefter at tilføre nye som så også er fyldt med forstyrrende stoffer, parabener, parfume og alkohol.

Derfor vinder grønne hudplejeprodukter også mere og mere ind.

Stort udvalg

Hos Green Harmony finder du et kæmpe stort udvalg af grøn hudpleje, shampoo, make up og meget mere, fra stort set alle de kendte og populære brands, både udenlandske og danske.

Når det kommer til grøn hudpleje kan du vælge at gå i flere retninger.

Du kan få hudpleje der hovedsageligt er fremstillet med så lidt kemi som muligt. Du kan også gå efter hudpleje der kun er baseret på økologiske ingredienser, veganske ingredienser eller hudpleje uden konserveringsmidler.

Flere af de grønne hudplejeprodukter er også en kombination af ovenstående, så du kan nemt finde et hudplejeprodukt der matcher dine personlige ønsker.

Bæredygtige produkter

Når du køber hudplejeprodukter gør du det sikkert ud fra hvad du personligt mener der er bedst for din hud, og måske også ud fra din økonomi.

Men der er faktisk en ekstra sidegevinst ved at vælge de grønne hudplejeprodukter, parfumer, shampooer osv.

Du er med til at værne om miljøet. Rigtig mange af de grønne produkter er nemlig miljøvenlige og dermed også bæredygtige.

I takt med at der er kommet mere og mere fokus på klimaet er flere produkter også lavet med tanke på bæredygtighed. Det vil sige at det ikke kun er produktet der er fremstillet bæredygtigt, men måske også emballagen og andet der bruges i forbindelse med produktionen.

Vær den første der kommenterer

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*