Kaninhø og halm direkte fra naturen

Halm

Når man ejer en kanin, er det vigtigt, at den bliver passet ordentligt, og det inkluderer, at man køber hø og halm til den. Hvis man bor i parcelhus er adgangen til hø og halm begrænset, og du skal derfor ud af købe kaninhø og halm i mindre portioner.

Selvom du ikke er i direkte kontakt med en landmand, kan du sagtens finde hø, som både er inden for en overkommelig prisklasse og som er af god kvalitet.

Kaniner kan også være kræsne

Hø er ikke bare hø, selvom man er fristet til at tænke det. Ligesom mennesker kan kaniner også være kræsne, og det er ikke alle kaniner, der spiser det hø, du serverer for dem. Hø udgør 80% af kaninens daglige kost, og derfor er det vigtigt, at du finder noget hø, som den vil spise.

Hvis du har problemer med at få din kanin til at spise hø, kan du i første omgang prøve nogle forskellige mærker af hø. Som sagt er nogle kaniner kræsne, og måske er det hø, du serverer for den tørt eller støvet – det er ikke alle kaniner, der bryder sig om det. Det er naturligt for kaniner at spise hø, og hvis du ikke kan løse problemet ved prøve forskellige mærker, bør du overveje, om du skal kontakte en dyrlæge.

Sådan spotter du, om dit hø er af god kvalitet

Som sagt risikerer du, at din kanin er kræsen, og det kan derfor godt tage mere end ét forsøg at finde ud af, hvilket hø din kanin vil spise. Når du prøver dig frem med forskelligt hø, skal du holde øje med, om det dufter godt, om det har en god grøn farve og hvor meget det støver. Hø af god kvalitet skal helst støve så lidt som muligt.

Man kan komme ud for, at kvaliteten kan svinge efter årstiden, også selvom du køber hø fra det samme mærke hver gang. Det har nemlig betydning, hvor længe høet har stået, hvornår det bliver høstet og den slags. Der er mange forhold, der kan spille ind på kvaliteten af dit hø, men hvis du holder øje med duft, farve og støvmængde, kommer du langt.

Bestil kaninhø og halm af god kvalitet online

Når du skal finde god kaninhø og halm til din gnaver, kan du gøre det nemt for dig selv ved at bestille online. Her kan du læse om de forskellige mærker af hø, inden du bestiller. Som ejer af en gnaver vil man gerne gøre, hvad der er bedst for sin firbenede ven, og sørge for at der er adgang til kaninhø og halm af god kvalitet.

Nogle af de kendte mærker er for eksempel JR Farm hø, Vitakraft hø og Brogården urtegræs hø. JR Farm hø er produceret Tyskland, og det er kendt for at være meget velsmagende af f.eks. urter, æbler, mælkebøtter og andre ting. Vitakraft hø er også produceret i Tyskland og har mange af de samme smage, og Brogården urtegræs er produceret i Danmark og er også velsmagende.

Vær den første der kommenterer

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*